Behandeling

Bij Thuis in je lijf kun je terecht voor  behandeling van diverse (pijn) klachten. Bij een eerste consult vindt een intake plaats. Alle behandelingen zijn gericht op het herstellen van de balans in je leven. Voorbeelden van klachten waarbij de balans verstoord is:

  • Stress- en burn-outklachten                                        P1010669
  • Rug-, nek- en schouderklachten
  • Klachten aan organen zoals hart, maag, longen, blaas, nieren, lever, darmen
  • Fysieke pijn zoals hoofdpijn, pijn aan gewrichten of spieren
  • Stijfheid
  • Vermoeidheidsklachten
  • Concentratieproblemen
  • Verminderde afweer

Een consult begint doorgaans met een gesprek, daarna volgen eventuele coachingsoefeningen en tot slot een massage.

De behandeling is niet bedoeld als vervanging van reguliere diagnose en behandeling, maar als aanvulling daarop. Bij twijfel dien je altijd een arts te raadplegen!

Ervaringen
“Na de eerste kennismaking was ik meteen aangenaam verrast door de zachte vriendelijkheid van de massagevorm en het effect ervan…
De massages hebben mij geïnspireerd om creatiever in mijn werk te zijn. Karin heeft mij aan den lijve laten ervaren hoe basaal het is om lekker in je vel te zitten.”

“Door de massages ben ik meer gaan letten op mijn lichaamshouding en ontspanning. De massages waren voor mij een rustpunt in een zeer hectische tijd.”

“Ik voelde me bij Karin op mijn gemak, ze legt alles goed uit en ik kon mijn vragen stellen en praten over hoe ik de behandeling ervoer, wat het losmaakte bij mij. Ik heb geleerd op een lievere manier met mijn pijn/lijf om te gaan.”

Ik kon vanwege een oude hernia, niet meer langer dan één uur per dag lopen. Na 5 behandelingen en trouw de meegekregen oefeningen thuis te doen kon ik weer een hele dag lopen”.

“Karin helpt me bewust te worden van de grenzen in mijn lichaam en die te accepteren. Nu kan ik steeds beter in het dagelijks leven mijn grenzen aanvoelen en accepteren dat ik niet meer en beter hoef te zijn dan ik ben”