Karin Meijer

In 2008 behaalde ik mijn diploma paramedisch natuurgeneeskundig therapeut bij ‘Thai Dee’, opleiding voor Thaise yogamassage. HBO medische basiskennis sloot ik af in 2009 bij het Natuurgeneeskundig centrum in Hennaard. Daarnaast volgde ik de opleiding 4 Dimensioneel leven voor verdere verdieping van mijn werk als therapeut.

Reeds in mijn jeugd begon ik met het beoefenen van yoga. Na mijn studie aan de dansacademie die ik in 1983 afsloot, werkte ik als danser, choreograaf en als dansdocent moderne dans en improvisatie. Sinds 1995 volg ik tevens Healing Tao trainingen. Al deze disciplines hebben mij geïnspireerd en gevoed in mijn levenslessen en in mijn ontwikkeling tot energetisch behandelaar.

Ik werk vanuit een holistische visie. Het lichaam, de geest, de emoties, de gedachten en het onderbewustzijn zie ik als een geheel.  Mijn lichaam is mijn instrument waarmee ik kan ervaren, het is de spiegel van mijn ziel. Het laat me voelen wat ik soms nog niet bewust weet of kan zien. Wanneer ik de moed heb om naar de pijn toe te gaan kan deze zich oplossen, kan ik accepteren dat ik ben zoals ik ben en het gevecht tegen de wereld en mijzelf loslaten. Vanuit deze ervaring en visie behandel ik om jou ook de kans te geven om je vrij te voelen, vrij als een vlieger in de lucht. Een vlieger die verbonden is met de aarde via een sterke en soepele draad. Zonder die draad zou de vlieger niet kunnen vliegen.

Opleidingen:

Thai Dee; Thaise yogamassage
HBO medische basiskennis
4 Dimensioneel leven; shiatsu, craniosacraal, orgaanmassage, lichaamswerk, coaching

Bijscholingen:

Ayurveda en Thaise massage
Thaise acupressuur
Holistische voeding
Tok Sen